خواص کدو تنبل
جمعه, ۲۸ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ
کدو غنی از ویتامین های C, E, A و سر شار از ویتامین های B می باشد. دانه های کدو تنبل بهترین منبع تامین فیبر و اسید های چرب اشباع نشده و مفید برای قلب هستند. کدو برای کسانی که به سرماخوردگی و آنفولانزا دچارند نیز مفید است به خصوص در فصول سرد که این بیماری شیوع بیشتری دارد زیرا منبع خوبی از ویتامین E, C و بتاکاروتن است که همه ی آنها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از بروز سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کنند و همچنین احتمال بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.
چند نکته درباره کدو تنبل
۱) کدو طبیعتی سرد دارد و صفرا را تسکین می دهد.
۲) تخم کدو تنبل تاثیر زیادی در کاهش التهاب مفاصل دارد.
۳) نتایج پژوهش ها نشان می دهند که تخمه ی کدو تاثیر مثبتی بر روی سلامت پروستات دارد.
@fitshapeir - فیت شیپ
www.fitshape.ir | دریافت برنامه تمرینی و غذایی و انتخاب تیم شخصی